< Назад

Нов автомобил в GT Rent

Публикувано на: 13/01/2020

Peugeot 308

Големият мъник на Peugeot.

Peugeot 308 е не просто малка симпатична кола, а автомобил, които има завладяващ дизайн, добър комфорт, висока безопасност и икономичен дизелов двигател. Освен модерни форми, 308 има и по-големи размери , които осигуряват достатъчно място за четирима пасажери и техния багаж. Автомобилът е достатъчно маневрен за града и достатъчно комфортен извън него. Възползвайте се от нашето предложение за кола под наем Peugeot 308.

Peugeot 308 е едно модерно и компактно бижу, което ще позволи на нашите клиенти да посетят любимите си места, без да се притесняват за паркирането. Ако ежедневието ви е динамично значи добре разбирате нуждата от кола, която може да бъде спряна навсякъде. Автомобилът, които може да бъде взет под наем от GT Rent a Car е по-скоро градски тип, но това не му пречи да се държи добре на дълъг път. Ускорява бързо, а возенето е меко и комфортно.

Peugeot 308 1.6 HDI

Не се колебайте и разгледайте офертите ни за наем. Може да разгледате автопарка ни ТУК. В случай на допълнителни въпроси, винаги може да се свържете с нас на телефон 0889 633 744.

>